Se adresse

Tanita | Professionel vægt

5 grunde til Tanita fører vejen indenfor kropsanalyse bia-teknologi

Tanita er verdens førende producent af kropsanalysevægte, og skabte i 1992 verdens første professionelle kropsanalysevægt (bioimpedansmåler, BIA-måler) til stående brug. Kort tid efter i 1994 efterfulgte lanceringen af ​​en BIA-måler til privat brug.

Med et salg på mere end 20 millioner enheder verden over, er Tanita i dag er verdens førende inden for måling af sundhed og kropssammensætninger. Tanitas professionelle udvalg af kropsanalysevægte bruger den mest præcise, pålidelige og avancerede teknologi på markedet. Tanitas udstyr giver fagfolk mulighed for at udvide deres forretning og tilbud til deres kunder. Tanita BIA-teknologien gør det muligt at tydeliggøre effekten af sundheds-, fitness- eller kostprogrammer over for kunden, og giver en øjeblikkelig vurdering af individets sundhedsstatus.

1) Højeste niveau af præcision og klinisk nøjagtighed


De oprindelige forudsigelsesligninger, der blev anvendt i Tanita-software, blev udtænkt af den verdenskendte ekspert professor Steven Heymsfield og hans forskningsteam på St Luke’s Roosevelt Hospital, Columbia University, New York. Omfattende uafhængig forskning har vist, at den nøjagtige forudsigelse af en persons kropssammensætning kun kan bestemmes, hvis en række parametre indgår i en algoritme, såsom køn, alder og højde og vægt.

2) Eksperters tillid til klinisk ekspertise


Tanita BIA teknologi er blevet mere omfattende valideret mod alternative kropssammensætningsmetoder end nogen anden virksomhed, og resultaterne er blevet offentliggjort i internationale medicinske tidsskrifter. Derudover er Tanitas vægte blevet anvendt i hundredvis af uafhængige forskningsstudier over hele verden. Tanita betragtes af det videnskabelige samfund som guldstandarden i BIA-teknologi, og Tanita Medical Advisory Board sikrer Tanita forbliver i spidsen for det videnskabelige fremskridt.

3) Banebrydende fremskridt inden for forskning


Tanita investerer løbende i adskillige forskningsprojekter, der fokuserer på at øge forståelsen af ​​vigtige sundheds- og fitnessproblemer. Områder som overvægtige børn, optimering af sportsresultater og muskelmassetab hos ældre. Tanitas mål er at arbejde med eksperter for at udvikle værktøjer og teknologier, der skal give sundhedspersonale og sportsfolk de bedst mulige forudsætninger, og hjælpe folk med at nyde sundere liv.

4) Repeterbarhed af målinger via nøjagtig vejning


Nøjagtige vejningsresultater er essentielle for at beregne korrekt kropssammensætning. Tanita er stolt af at fremstille nøjagtige vejeceller. Alle medicinsk godkendte Tanita vægte er blevet tildelt NAWI-certificering samt MDD klasse IIa, FDA og CE-godkendelse, der sikrer at de højeste standarder er opfyldt.

5) Solid kvalitet gennem robust konstruktion


Tanita har udviklet deres produkter gennem løbende produktinnovation og en forpligtelse til at opretholde den højeste fremstillingsstandard. Virksomheden driver prisbelønnede produktionsanlæg i Japan og Kina, og alle medicinsk godkendte produkter opfylder strenge internationale kvalitetsstandarder og er uafhængigt kvalitetsstyrede. Tanita professionelle kropsanalysevægte kalibreres til op til 300.000 anvendelser og udstedes derfor også med 5 års garanti.
For mere læsning, udgivet materiale etc. besøg Tanita.com

Videnskaben


Tanita bioimpedansanalyse (BIA-teknologi) er den mest validerede på markedet i dag og betragtes som guldstandarden inden for BIA-teknologi.

Teknologien i praksis


Alle Tanitas vægte anvender Tanita BIA-teknologi. Når du træder op på en Tanitavægt, sendes der et meget lavt, sikkert elektrisk signal fra de fire metal elektroder op gennem fødder, ben og den nederste del af torsoen. På de segmentale vægte (MC 780MA, MC 980MA) sender de fire elektroder i hænderne ekstra signaler gennem arme og den øverste del af torsoen. Signalerne indgår sammen med dit indtastede input (alder, køn, højde, type) i algoritmen, der bestemmer dit endelige resultat.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 33 24 02 10, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Frederiksberg Vægtfabrik
Vandtårnsvej 77
2860 Søborg
Telefon: 33 24 02 10
E-mail: info@frederiksbergvaegtfabrik.dk
CVR: 40013989
   
Frederiksberg Vægtfabrik | Vandtårnsvej 77 | 2860 Søborg | Tlf.: 33 24 02 10