Se adresse

Service, kalibrering og reparation af vægte

Service og kalibrering af vægte


Hos Frederiksberg Vægtfabrik anbefaler vi som udgangspunkt, at man får kalibreret og serviceret sine professionelle vægte en gang om året.

Vi kører service i hele Danmark. Det vigtigste for en vægt, er, at den vejer korrekt, uanset fabrikat. Dette sikres med et servicetjek. Ved service efterses vægten og vejes ind med specielle godkendte lodder fra Force Technology. Overholder vægten ikke sine normer, rekalibrerer vi den. Ved service udfærdiges en officiel vejerapport til hver enkel vægt, der dokumenterer, at vægten er serviceret, samt at den lever op til sine normer. Der sættes også et mærkat på vægten, hvor det fremgår, hvornår den sidste er serviceret.

Reparation


Alle reparationer foregår på vores eget værksted i Søborg, hvor vi har reservedele til alle vores vægte. Vi vurderer altid reparationens omfang i forhold til at udskifte vægten.

Ved service/reparation/kalibrering anbefaler vi, at du tager kontakt til os, da vi i mange tilfælde vil kunne vejlede dig over telefon. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.
Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 33 24 02 10, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Frederiksberg Vægtfabrik
Vandtårnsvej 77
2860 Søborg
Telefon: 33 24 02 10
E-mail: info@frederiksbergvaegtfabrik.dk
CVR: 40013989
   
Frederiksberg Vægtfabrik | Vandtårnsvej 77 | 2860 Søborg | Tlf.: 33 24 02 10